Plaats nu GRATIS jouw OPROEP!

Geile-wijven.be

Plaats jouw oproep
Plaats oproep Members login

Oproep van 4Pure

Relatie: Vertel ik later
Vervoer: Vertel ik later

Haar oproep: Ik vind het niet nodig om hier een hele waslijst neer te zetten. Het enige wat telt is dat je een levensgenieter bent en veel waarde hecht aan je vrijheid. O ja...en je bent héél ruimdenkend ;)

Gevonden oproepjes
Weergave
  Overzicht
  Lijst
Geen resultaten

Recente oproepjes

Plaats jouw oproep

logo

Oproepjes nu online - selecteer een oproep en reageer gratis!

logo

Oproep van de dag

23 November 2017

Sjerry2015

Oproep van Sjerry2015
Geplaatst op 22-05-15 - 13:46

Leeftijd: 24 jaar
Woonplaats:

Haar oproep: Wat ik fijn zou vinden is dat ik een jongen zou vinden die een beetje gevoelig is en dit ook wel durft te laten zien. Je mag een harde, stoere kerel zijn voor de buitenwereld (wel gezellig, sociaal en grappig), als je voor mij maar heel lief bent!

logo

Oproepjes in de buurt

Oproepjes in: Nederland & België

map Friesland Friesland Friesland Friesland Noord-Holland Noord-Holland Flevoland Flevoland Groningen Groningen Groningen Zuid-Holland Zuid-Holland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Utrecht Limburg Noord-Brabant Drenthe Gelderland Overijssel Het Brussels Hoofdst West-Vlaanderen Oost-Vlaanderen Henegouwen Vlaams-Brabant Waals-Brabant Namen Luxemburg Luik Limburg_be Antwerpen
logo

Online profielen

# online profielen

Over Geile-wijven.be | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Helpdesk | Prijs | FAQ Voorwaarden | FAQ | Helpdesk

The Right Link B.V.

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk.Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

© 2010 - 2017 Alle rechten voorbehouden.