Plaats nu GRATIS jouw OPROEP!

Geile-wijven.be

Plaats jouw oproep
Plaats oproep Members login

Oproep van WilJeJane

Relatie: Vertel ik later
Vervoer: Vertel ik later

Haar oproep: Altijd zin hebben is wel een voordeel. En voor jou maakt het ook niets uit op welk tijdstip van de dag of op welke plaats we het dan doen. Een lift, een auto, de bosjes of... vul zelf maar aan. Een seksrelatie vind je wel ok maar het moet geen exclusieve seksrelatie zijn, als jij nog met anderen naar bed wilt gaan, dan is dat voor mij niet zo'n punt. Andersom geldt natuurlijk hetzelfde.

Gevonden oproepjes
Weergave
  Overzicht
  Lijst
Geen resultaten

Recente oproepjes

Plaats jouw oproep

logo

Oproepjes nu online - selecteer een oproep en reageer gratis!

logo

Oproep van de dag

22 september 2017

FlashyGirl

Oproep van FlashyGirl
Geplaatst op 17-11-14 - 13:58

Leeftijd: 25 jaar
Woonplaats:

Haar oproep: Ik zoek dus een leuke jongen die ook enkel plezier tussen de lakens zoekt. Ik zoek wel een jongen die toch wat ervaren is want van iemand die maagd is kan ik eigenlijk niet zoveel bijleren. Ik wil ook vooral genieten en laten genieten.

logo

Oproepjes in de buurt

Oproepjes in: Nederland & België

map Friesland Friesland Friesland Friesland Noord-Holland Noord-Holland Flevoland Flevoland Groningen Groningen Groningen Zuid-Holland Zuid-Holland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Utrecht Limburg Noord-Brabant Drenthe Gelderland Overijssel Het Brussels Hoofdst West-Vlaanderen Oost-Vlaanderen Henegouwen Vlaams-Brabant Waals-Brabant Namen Luxemburg Luik Limburg_be Antwerpen
logo

Online profielen

# online profielen

Over Geile-wijven.be | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Helpdesk | Prijs | FAQ Voorwaarden | FAQ | Helpdesk

The Right Link B.V.

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk.Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

© 2010 - 2017 Alle rechten voorbehouden.